Tuoteryhmät

Valmistajat

Maksutavat

Maksutavat

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 14.10.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy HelmiDeli y-tunnus 2453080-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.helmideli.fi ostoskorin kautta.Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tilatut tuotteet sekä maksutapa. Tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista rekisteröitymisen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä Checkout maksunvälityspalvelulla (pankkipainikkeet, Jousto, Everyday) tai ennakkotilisiirtona.

 

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi HelmiDelille. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi HelmiDelille. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään HelmiDelille.

 

Everyday

Everyday – joustavasti kerralla tai kk-erissä

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

  1. Kertasuorituksena

– Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä,
todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.

– Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

  1. Kuukausierissä

– Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.

– Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.

– Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.
Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin.

Lisätietoja: http://www.everyday.fi/verkkomaksu/

 

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Maksu ennakkotilisiirtona

Valittaessa maksutavaksi ennakkotilisiirto saat tilauksen yhteydessä tiedot maksun suorittamista varten. Samat tiedot lähetetään myös sähköpostitse. Asiakkaalla on 7 päivää aikaa maksaa tilaus, muutoin tilaus katsotaan peruutetuksi.


Toimitustapa

Toimitamme tilatut tuotteet kirjeenä tai postipakettina. Toimitustapa riippuu lähetyksen koosta ja painosta. Jos lähetämme tilauksesi postipakettina, saat sähköpostiisi seurantakoodin, jolla voit seurata paketin kulkua. Kirjeenä ja XXS-pakettina lähetetyt tilaukset saat postilaatikkoosi tai –luukkusi ja postipaketit tulevat lähipostiisi.


Toimitusaika

Postitamme tilatut tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä jos maksutapana on pankkipainikkeet. Jos maksutapana käytetään ennakkotilisiirtoa, postitamme tuoteet kun maksusuoritus näkyy meidän tilillämme.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan HelmiDelin etusivun "Ajankohtaista"-osassa.


Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen: tilattavien tuotteiden loppusumman ollessa alle 50 euroa on tilauksen postimaksu 3 euroa ja tilattavien tuottiden loppusumman ollessa yli 50 euroa on tilauksen postimaksu 0 euroa. Tilaukset muihin EU-maihin; otathan yhteyttä asiakaspalveluumme (info(at)helmideli.fi) toimituskulujen määrittämiseksi.


Palautusoikeus

Avaamattomille ja moitteettomassa kunnossa olevilla tuotteilla on kuluttujasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakas vastaa virheettömien tuotteiden palautuskuluista. Ota aina yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ennen palauttamista.


Copyright © 2018 HelmiDeli