Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 24.05.2020 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy HelmiDeli y-tunnus 2453080-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postituskulujen muutoksiin.Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.helmideli.fi ostoskorin kautta.Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tilatut tuotteet sekä maksutapa. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä Checkout maksunvälityspalvelulla (pankkipainikkeet, Jousto, Collector, OP lasku ja Mash) tai ennakkotilisiirtona.Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi HelmiDelille. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi HelmiDelille. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään HelmiDelille.Collector

Collector Lasku ja Osamaksu

Collector Bank AB, Y-tunnus 556597-0513, tarjoaa mahdollisuuden vähintään 20-vuotiaille kuluttajille ostaa laskulla / osamaksulla ja yrityksille mahdollisuuden ostaa laskulla Suomessa.

Collector Kuluttajalasku ja osamaksu (B2C)

- Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa.

- Kertaostos enintään 5000 €.

- Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun.

- Laskutuslisä ostajalle 2,95 €.

- Ostaja voi muuttaa laskun osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika enintään 36kk.

Collector Yrityslasku (B2B)

- Tarkoitettu yrityksille Suomessa.

- Kertaostos enintään 5000 €.

- Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa 30 päivää.

- Ostaja vastuussa henkilökohtaisesti, mikäli yritys kieltäytyy maksamasta laskua.

- Laskutuslisä ostajalle 4,95 €.

- Yrityslaskua ei voi muuttaa osamaksuksi.

Lisätietoja: www.collector.fiOP Lasku

OP Osta laskulla –rahoitus on hyödykesidonnainen kertaluotto, jolla kuluttaja voi maksaa verkko-ostokset erissä. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, joka tarkistaa kuluttajan luottotiedot ennen rahoituksen myöntämistä. 

OP Osta laskulla -rahoitus

- Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa.

- Kuluttaja saa ensimmäiselle maksuerälle maksuaikaaa 30 päivää.

- Osta laskulla –rahoituksen voi saada 50-5000 euron ostokselle.

- Kuluttaja voi halutessaan maksaa koko velan kerralla pois.

- Osta laskulla –rahoituksen korko on kiinteä 14,95 % ja maksutavasta peritään kuluttajalta 2 euron laskutuspalkkion laskulta

Lisätietoja: www.op.fi

 

Mash Lasku ja Mash Osamaksu 

Mashin lasku ja osamaksu ovat kuluttajalle edullinen tapa rahoittaa jopa 2 000 euron ostokset verkkokaupassa. Kun maksat Mashin laskulla, saat aina 14 päivää korotonta maksuaikaa. Lisäksi voit kätevästi muuttaa laskun osamaksuksi kotona. 

Mashin laskun tai osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 19-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille. Arvoltaan 1 500 € ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk.

Mash Lasku

- Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa.

- Laskun voi kätevästi muuttaa osamaksuksi.

Mash Osamaksu

- Valitset itsellesi sopivan maksuajan (3, 6, 12 tai 24 kuukautta). 

Lisätietoja: www.euroloan.fi/maksutavat/Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.


 

Maksu ennakkotilisiirtona

Valittaessa maksutavaksi ennakkotilisiirto saat tilauksen yhteydessä tiedot maksun suorittamista varten. Samat tiedot lähetetään myös sähköpostitse. Asiakkaalla on 7 päivää aikaa maksaa tilaus, muutoin tilaus katsotaan peruutetuksi.Toimitustapa

Toimitamme tilatut tuotteet kirjeenä tai postipakettina. Joidenkin tuotteiden toimitustapa on ainoastaan postipaketti, johtuen tuotteen koosta, painosta tai helposta särkyvyydestä. Jos lähetämme tilauksesi postipakettina, saat sähköpostiisi seurantakoodin, jolla voit seurata paketin kulkua. Kirjeenä ja Postin XXS-pakettina lähetetyt tilaukset saat postilaatikkoosi tai –luukkusi ja postipaketit tulevat lähipostiisi. Poikkeavista toimitustavoista tiedotetaan HelmiDelin etusivulla.Toimitusaika

Postitamme tilatut tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä jos maksutapana on pankkipainikkeet. Jos maksutapana käytetään ennakkotilisiirtoa, postitamme tuoteet kun maksusuoritus näkyy meidän tilillämme.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan HelmiDelin etusivulla.Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen:

- Toimitustapa: Posti - tilaus lähetään postitse edullisimmalla tavalla. Tilattavien tuotteiden loppusumman ollessa alle 100 euroa on tilauksen postimaksu 3,50 euroa ja tilattavien tuotteiden loppusumman ollessa vähintään 100 euroa on tilauksen postimaksu 0 euroa.

- Toimitustapa: Postipaketti - tilaus lähetetään postipakettina. Tilattavien tuotteiden loppusumman ollessa alle 100 euroa on tilauksen postimaksu 5,90 euroa ja tilattavien tuotteiden loppusumman ollessa vähintään 100 euroa on tilauksen postimaksu 0 euroa.

Tilaukset muihin EU-maihin; otathan yhteyttä asiakaspalveluumme (info(at)helmideli.fi) toimituskulujen määrittämiseksi.Palautusoikeus

Avaamattomille ja moitteettomassa kunnossa olevilla tuotteilla on kuluttujasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakas vastaa virheettömien tuotteiden palautuskuluista. Ota aina yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ennen palauttamista.